Orchideeënkring groot Rotterdam

(opgericht 12 januari 1968)

 

Bestuur van de Orchideeënkring groot Rotterdam

Voorzitter: Aloys Teunissen
Secretaris: Cor Stuyts
Penningmeester: Hans van der Linden
Beheer bibliotheek: Cor Stuyts
Bestuurslid: Pim van Bommel
Activiteitencommissie: Pim van Bommel
Inkoop, sponsering: Gerard Hoogerwaard

Adres gegevens:

Arij Koplaan 8
3132AA Vlaardingen

 

 

 

Lid worden?

 

Lidmaatschap per 1 jan 2023 € 30,00 per jaar, dus daar hoeft u het niet voor te laten. Gezinsleden betalen zelfs maar € 15,00. Inschrijfgeld is eenmalig € 5,00 (routebeschrijving en openingstijden verderop op deze pagina).

Wilt u er nog even over nadenken of u lid wordt, maar al wel op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, dan kunt u zich ook aanmelden voor onze mailinglist.

 

Sponsor worden?

Als sponsor op onze website krijgt u een vermelding met uw logo en een directe link op onze hoofdpagina. Hierdoor kunnen bezoekers direct doorklikken naar uw eigen website. Een unieke kans op extra bekendheid voor uw bedrijf. Een aantal grote bedrijven is al voor gegaan.
Bent u orchideeënkweker dan krijgt u daar bovenop ook nog een vermelding op onze “aanbevolen kwekers” pagina. Op deze pagina’s plaatsen we ook onze beoordelingen van orchideeënkwekers die aan particulieren verkopen (direct of via een verkooppunt).

Als sponsor heeft u geen invloed op uw kwekersbeoordeling die op onze website staat. Wel kunt u als sponsor een reactie naar ons sturen die we in uw kwekersbeoordeling op kunnen nemen.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor een vermelding van relevante evenementen en nieuwsberichten op de agenda en nieuwspagina op onze website.

De inhoud van onze verzorgingspagina is beschikbaar als een handige flyer. Als sponsor kunt u onder andere deze flyers gebruiken als reclame materiaal voor uw klanten.

Ons sponsor contract kunt u hier alvast bekijken ( paswoord om het te openen is OGR-contract2017 )

Wilt u meer informatie, laat het ons dan weten via bijvoorbeeld ons online formulier.

 

 

Presentaties.

 

Regelmatig zijn wij te vinden op bijvoorbeeld tuincentra om informatie aan bezoekers te geven.Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen, dan kunt u via dit online formulier informatie aanvragen.

 

Ook uw hulp is welkom.

 

Niets is zo storend als type- en stijlfouten of andere fouten of tekortkomingen op een website. Uiteraard proberen we zo nauwkeurig mogelijk te werken, maar niets menselijks is ons vreemd.Mocht u fouten op onze website tegenkomen, of gewoon nuttige aanvullingen hebben, dan willen we u vriendelijk verzoeken dat aan onze webmaster te melden via ons makkelijke online webmaster formulier.
We proberen dan zo snel mogelijk melding te verwerken op onze website.

Heeft u vragen aan- of opmerkingen over onze orchideeënvereniging, via ons vragen en opmerkingen formulier

 

Routebeschrijving.

 

Orchideeënkring groot Rotterdam heeft vanaf 2013 haar bijeenkomsten in de verenigingsruimte van Volkstuin vereniging Dr. Moerman. Arij Koplaan 8, 3132AA Vlaardingen. De bijeenkomsten zijn, wijzigingen voorbehouden, elke 2de maandag van de maand. Kijk op de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst.
Als uw navigatie Arij Koplaan 8 niet kent, voer dan Arij Koplaan 2 in of scan de geolocatie code voor een automatische routeplanning.
Eventueel kunt u ook handmatig lengtegraad 4.32101 en breedtegraad 51.90471 invoeren.

 

 

Met openbaar vervoer is de Volkstuin vereniging Dr. Moermaan ook makkelijk te bereiken. Het is ongeveer 8 minuten lopen vanaf metrostation Vlaardingen West. Rond 19:00h gaat de deur open, rond 20:00h begint de verenigingsavond die meestal duurt tot een ongeveer 22:00h.

 


Grotere kaart weergeven

 


Grotere kaart weergeven